Over mij

Img Mijn naam is Femke Loman en ik ben geboren op 17-07- 1988. Ik ben woonachtig in Gouda. Een grote hobby van mij is mijn eigen paard waar ik met plezier dagelijks mee bezig ben.

Ik heb de mbo-opleiding SPW3 (gehandicaptenzorg) en SPW 4 (activiteitenbegeleiding) gevolgd en met succes behaald. Ook heb ik het eerste jaar van de clownsopleiding gedaan.
Vanaf 2007 ben ik werkzaam binnen de gehandicaptenzorg. Ik heb met zeer uiteenlopende doelgroepen gewerkt op zowel woon- als dagbestedingsvoorzieningen. Zo ben ik werkzaam geweest op een woning met laag niveau verstandelijk en lichamelijk beperkte mensen. Hier is de ADL en nabijheid erg belangrijk. Ook heb ik gewerkt op zorgboerderijen, waar ik mensen met een verstandelijke beperking en andere stoornissen zoals ASS, ADHD en epilepsie heb begeleid bij de werkzaamheden op de boerderij. Ik ben ook werkzaam geweest op speciale groepen voor verstandelijk beperkten met ASS en gedragsproblematiek. Hier is de structuur, nabijheid en voorspelbaarheid erg belangrijk. In december 2014 ben ik begonnen met mijn bedrijf PGB-Loman.

Voor meer informatie over mijn werkervaring en wat ik te bieden heb, kunt u contact met mij opnemen.